Κράτηση βιβλίων online

 "Το διάβασμα είναι όπως η τροφή και το νερό. Το πνεύμα που δεν διαβάζει χάνει βάρος, όπως ένα σώμα που δεν τρώει." 

      Βίκτωρ Ουγκώ.  

Αναγνωρίζοντας κι εμείς την ανάγκη των συμπολιτών μας για διάβασμα εν καιρώ καραντίνας, δίνουμε στα μέλη μας την δυνατότητα της on line κράτησης βιβλίων, όπου λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19, διαμορφώνουμε προσωρινά των κανονισμό επεκτείνουμε την περίοδο δανεισμού σε ένα μήνα και τον αριθμό δανεισθέντων τεκμηρίων σε 4. Τα τεκμήρια θα μπορούν να παραλαμβάνονται και στην συνέχεια να επιστρέφονται, με την χρήση γαντιών, στην είσοδο μόνο της Βιβλιοθήκης με την επίδειξη της κάρτας μέλους, τις καθημερινές μεταξύ των ωρών ‪10:00 - 13:00‬.

Δείτε τον κατάλογο βιβλίων μας:

Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας βρίσκεται εντός του διασχολικού κέντρου Γλυφάδας, επί της οδού Αγίας Τριάδος και Επαμεινώνδα 30. Διαθέτει αναγνωστήριο 20 θέσεων, 20.000 τόμους βιβλίων και περιοδικών, ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Που θα μας βρείτε

Επαμεινώνδα 30 & Α. Τριάδας
Τηλέφωνο: 2109635990
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.