Βιωματική Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης

Σάββατο 27/3/2021, ώρα 18:00

 

Η πανδημία δεν μας ανάγκασε μόνο να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας, τις προσωπικές μας επαφές, να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας,

  ανάγκασε και τα παιδιά μας να προσαρμοστούν σε αυτές τις νέες συνθήκες, και να «κολλήσουν» μπροστά σε μια οθόνη, καθώς αυτός έγινε ο βασικός τρόπος εκπαίδευσης, συναναστροφής και επικοινωνίας τους με το σχολικό τους περιβάλλον.

 

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδα επανεκκινεί έστω και διαδικτυακά, τη Βιωματική Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης που θα συντονίσει η συγγραφέας παιδικών βιβλίων  Ζωή Φράγκου Καρούτζου, για να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να βρουν μια διέξοδο  μέσω της επαφής τους με το εξωσχολικό βιβλίο.

 

Το βιβλίο που θα συζητηθεί είναι το: «Κολλημένος στην οθόνη» της Μαίρης Σάββα Ρουμπάτη.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. της Δημοτικής Βιβλιοθήκης 210 9641298, υπεύθυνοι Εμμανουέλα Αργυροπούλου και Νίκος Ζήκος.

 

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScM9nvCTvFMRr8QFgGw12eiPCcpBJk5A_eymTYT0nXAaigDTw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628

Δείτε τον κατάλογο βιβλίων μας:

Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας βρίσκεται εντός του διασχολικού κέντρου Γλυφάδας, επί της οδού Αγίας Τριάδος και Επαμεινώνδα 30. Διαθέτει αναγνωστήριο 20 θέσεων, 20.000 τόμους βιβλίων και περιοδικών, ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Που θα μας βρείτε

Επαμεινώνδα 30 & Α. Τριάδας
Τηλέφωνο: 2109635990
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.