Σχολή Γονέων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας

Η Σχολή Γονέων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας, με την παιδοψυχολόγο μας Χριστίνα Μπογιατζή,
θα συναντηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 24/6/21  | 12:00 - 13:30. 
Θέμα συνάντησης: «Η πανδημία και η συνθήκη εγκλεισμού της». Η πανδημία και η συνθήκη εγκλεισμού της, επέφεραν πολλές δυσμενείς συνέπειες σε όλες τις ηλικίες εντός και εκτός της οικογένειας. Θα συζητήσουμε τους τρόπους να βάλουμε πίσω μας ερμητικά κλειστά όλη την πανδημία και τις επιδράσεις της στην ψυχή τη δική μας και των παιδιών μας. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν με email τους κωδικούς Zoom, την ημέρα της συνάντησης. Αν δεν δείτε το email στα εισερχόμενά σας, ελέγξτε και τα Spam. Δηλώστε την συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την παρακάνω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/1kHQc8S_4ZaDYWU0itBBc8qhZFsyDX090rVzsMjHyd9g/edit

Δείτε τον κατάλογο βιβλίων μας:

Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας βρίσκεται εντός του διασχολικού κέντρου Γλυφάδας, επί της οδού Αγίας Τριάδος και Επαμεινώνδα 30. Διαθέτει αναγνωστήριο 20 θέσεων, 20.000 τόμους βιβλίων και περιοδικών, ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Που θα μας βρείτε

Επαμεινώνδα 30 & Α. Τριάδας
Τηλέφωνο: 2109635990
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.