ΔΡΑΣΗ «ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ»

 

Κάθε 1η Παρασκευή του μήνα | Όλη μέρα

Στην προσπάθεια του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας, να ενταχθεί η λογοτεχνία στην καθημερινή μας ζωή,

η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας ξεκινάει την δράση "Σου χαρίζω ένα βιβλίο", όπου κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα θα χαρίζει στα μέλη της βιβλία.

Πρόκειται για μια πράξη προσφοράς, αλληλεγγύης και επικοινωνίας που έχει σκοπό να αναδείξει την ανάγνωση ως ένα όχημα μάθησης, ψυχαγωγίας και προσωπικής προόδου.

Σύμφωνα με την υπ. Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 36587 Κ.Υ.Α., για την επίσκεψη του κοινού στο τμήμα δανειστικής συλλογής, απαιτείται η αποστολή email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσης.

Σας περιμένουμε!

Δείτε τον κατάλογο βιβλίων μας:

Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας βρίσκεται εντός του διασχολικού κέντρου Γλυφάδας, επί της οδού Αγίας Τριάδος και Επαμεινώνδα 30. Διαθέτει αναγνωστήριο 20 θέσεων, 14.000 τόμους βιβλίων και περιοδικών, ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Που θα μας βρείτε

Επαμεινώνδα 30 & Α. Τριάδας
Τηλέφωνο: 2109635990
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.