ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!

 
Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου συγκεντρώνουμε λογοτεχνικά βιβλία !
 
 
Ο Δήμος Γλυφάδας συμμετέχει στη μεγάλη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για να εμπλουτίσουμε με ακόμη περισσότερους τίτλους
την εξαιρετική Δημοτική Βιβλιοθήκη που διαθέτει η πόλη μας και η οποία αποτελεί κυψέλη γνώσης και ποικίλων δραστηριοτήτων με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Ελάτε κι εσείς στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15) από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι
για να χαρίσετε  λογοτεχνικά βιβλία (όχι εγκυκλοπαίδειες) που διαβάσατε και αγαπήσατε και θέλετε να τους ξαναδώσετε ζωή.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο ξεχωρίστε τα βιβλία που έχετε διαβάσει και δεν τα χρειάζεστε πια, αρκεί να είναι σε άριστη κατάσταση!
Μπορούν να προσφέρουν μοναδικής αξίας στιγμές και εμπειρίες και σε άλλους ανθρώπους, να τους κρατήσουν συντροφιά, να ανοίξουν ένα παράθυρο στον κόσμο!
 

Δείτε τον κατάλογο βιβλίων μας:

Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας βρίσκεται εντός του διασχολικού κέντρου Γλυφάδας, επί της οδού Αγίας Τριάδος και Επαμεινώνδα 30. Διαθέτει αναγνωστήριο 20 θέσεων, 20.000 τόμους βιβλίων και περιοδικών, ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Που θα μας βρείτε

Επαμεινώνδα 30 & Α. Τριάδας
Τηλέφωνο: 2109635990
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.