Επαναλειτουργία Αναγνωστηρίου!

 
Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Αναγνωστήριο μας είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί ξανά!
 
Για την επίσκεψης σας στο αναγνωστήριο, όπως και στο τμήμα δανειστικής συλλογής, απαιτείται η αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία στον τηλέφωνο 21096.35.990, προκειμένου να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσης.
 
Η διάρκεια παραμονής ανά μέλος, ορίζεται στις 2 ώρες για το αναγνωστήριο και στα 30' για το τμήμα δανειστικής συλλογής.
Για την ασφάλεια όλων μας, η είσοδο στην Βιβλιοθήκη πραγματοποιείται με την ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΣΗΣ ή RAPID TEST / PCR TEST48 ωρών,
μαζί με ταυτότητά για την ταυτοποίηση στοιχείων, ενώ η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη.
 
Σε περίπτωση που κάποιος δεν φέρει τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είναι δυνατή η είσοδος του στον χώρο!
 
Υπογραμμίζεται ότι στους χώρους της Βιβλιοθήκης εισέρχονται μόνο εγγεγραμμένα μέλη.
 
Για την επαναλειτουργία των υπολογιστών θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση, εφαρμόζοντας τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Δείτε τον κατάλογο βιβλίων μας:

Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας βρίσκεται εντός του διασχολικού κέντρου Γλυφάδας, επί της οδού Αγίας Τριάδος και Επαμεινώνδα 30. Διαθέτει αναγνωστήριο 20 θέσεων, 20.000 τόμους βιβλίων και περιοδικών, ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Που θα μας βρείτε

Επαμεινώνδα 30 & Α. Τριάδας
Τηλέφωνο: 2109635990
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.