ΔΡΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Για 6η χρονιά συνεχίζεται το πρόγραμμα σταθερών και περιοδικών δράσεων, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας, που στεγάζεται στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας (Επαμεινώνδα 30 & Αγ. Τριάδος).

 

Το πρόγραμμα δράσεως της Βιβλιοθήκης έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Κάθε 1η & 3η Δευτέρα του μήνα | Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Η Λέσχη Φιλαναγνωσίας Ενηλίκων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας, συνεχίζει τις συναντήσεις της για 4 χρονιά, στον χώρο του αναγνωστηρίου,

με συντονίστρια την φιλόλογο και Επ. Δ/ντρια Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Α’ Αθήνας, κα. Μαναίου Ελένη.

Η Λέσχη Φιλαναγνωσίας θα πραγματοποιήσει τις συναντήσεις 2 φορές το μήνα, κάθε 1η και 3η Δευτέρα και ώρα 16:30 με 18:00.

1η Συνάντηση: Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023.

Δηλώσεις συμμετοχής στη φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsMj-7-AljF2LG1A1742gVV5ACZGedQPEZCFNBs4H2RVmurg/viewform?usp=sf_link

 

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ

Κάθε 2η Δευτέρα του μήνα | Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Στόχος μας είναι να γοητευτούν τα παιδιά από την αναγνωστική διαδικασία και να κερδίσουν ένα φίλο και σύμμαχο παντοτινό: το βιβλίο.

Η Λέσχη απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και την συντονίζει η συγγραφέας παιδικών βιβλίων κα. Ζωή Φράγκου Καρούτζου.

Συνάντηση Οκτωβρίου : Δευτέρα 9/10 και ώρα 16:30 με 18:00.

Δηλώσεις συμμετοχής στη φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKbwipwaORUWy2E_DJp_d8WgqGxAL0V0qlQ_bwaMCvLuC2bA/viewform?usp=sf_link

 

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΒΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ

Κάθε 4η Δευτέρα του μήνα | Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Πρόθεση μας είναι να προσφέρουμε στους εφήβους τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με διαφορετικά βιβλία λαμβάνοντας πάντα υπόψη το ενδιαφέρον τους και τις αναγνωστικές τους εμπειρίες.

Η Λέσχη απευθύνεται σε παιδιά γυμνασίου & λυκείου και την συντονίζει η συγγραφέας παιδικών βιβλίων κα. Ζωή Φράγκου Καρούτζου.

Συνάντηση Οκτωβρίου: Δευτέρα 23/10 και ώρα 16:30 με 18:00.

Δηλώσεις συμμετοχής στη φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSet9bHZLWir3r5fOmoL0XpDieGsQEbBM4pWFTFSbHa4K0RssA/viewform?usp=sf_link

 

Σημειώνεται πως: - Η συμμετοχή σε όλα τα προγράμματα είναι ελεύθερη και ο αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος.

Για τον λόγο αυτό, απαραίτητη είναι η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής δήλωση συμμετοχής, ενώ θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

- Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στις δραστηριότητες δεν μπορεί να ξεπερνάει τους (20) ενώ ο ελάχιστος τους τέσσερις (4). Σε περίπτωση που οι ηλεκτρονικές συμμετοχές θα είναι λιγότερες από 4 παιδιά, η δράση αυτόματα θα ακυρώνεται.

- Για διευκρινήσεις επικοινωνείτε με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας στο τηλέφωνο: 2109635990 και το email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

- Τις ημέρες που θα πραγματοποιούνται οι δραστηριότητες ο χώρος δεν θα λειτουργεί ως αναγνωστήριο, ώστε να μην διαταράσσεται η διαδικασία.

- Στα προγράμματα της Βιβλιοθήκης μπορούν να συμμετάσχουν και μη μέλη της.

Δείτε τον κατάλογο βιβλίων μας:

Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας βρίσκεται εντός του διασχολικού κέντρου Γλυφάδας, επί της οδού Αγίας Τριάδος και Επαμεινώνδα 30. Διαθέτει αναγνωστήριο 20 θέσεων, 20.000 τόμους βιβλίων και περιοδικών, ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Που θα μας βρείτε

Επαμεινώνδα 30 & Α. Τριάδας
Τηλέφωνο: 2109635990
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.